Tomtvisning etapp 1

Så nu har vi varit på vår första tomtvisning av dom åtta tomter som ingår i etapp ett, vi passade givetvis på att titta på dom delar som kommer att ingå i nästa etapp också.

Totalt antal tomter för etapp ett och två kommer nu att bli tjugo stycken, åtta i etapp ett och 12 i etapp två. Etapp två skall enligt plan börja säljas efter sommaren, Augusti/September. Nedan bild är på alla 20 tomter där mörkgrå hus är tomt och ljusgrå är existerande bebyggelse, inringat i blått är etapp ett.

Dock så har vi nu nog bestämt att vi skall vänta på etapp två, det kändes som att etapp ett tomterna ligger lite för utsatta och isolerade. Det som är bakom dom är ett gammalt flygfält, så det är bara plan mark som visserligen skall bebyggas så småningom men det är i dagsläget inte bestämt när det skall ske. Etapp två ligger dels inom redan existerande bebyggelse och har bara två tomter som ligger mot fältet.

Men innan vi slutligen bestämmer oss så skall vi först försöka kolla på alla tomter med någon husleverantör för att få ytterligare åsikter om deras lämplighet och eventuella för- och nackdelar.