Entreprenad

Tidigare information att bara Myresjöhus och Götenehus erbjuder totalentreprenad har tydligen fallit på skam, nu kan man också visst få det av Trivselhus och A-hus också.

Fast A-Hus använder den intressanta definitionen ”I princip innebär det att du gör upp hela affären med en part”, man skall alltid vara misstänksam mot ”i princip” meningar för det borde ju innebära att det då finns undantag i deras definition.

Kul i alla fall att det nu finns lite fler leverantörer som i teorin uppfyller vårat grundkrav. Speciellt när vi nu börjat få till en planlösning som vi är rätt nöjda med, det blir ju lättare att jämföra då.

Dock så verkar nu Götenehus falla ifrån, dels för att säljaren aldrig verkar återkomma, dels för att han också ägnande mycket tid till att prata skit om sina konkurrenter och slutligen för att en bekant som bygger med dom inte har vidare positiva erfarenheter.

På Söndag är det tomtvisning, så vem vet snart kanske allt startar på riktigt.

3 reaktion på “Entreprenad

  1. Om ni överväger Götnehus ska ni prata med Charlotte Wange. Tror att hon just hävt sitt köp med dem…

    • Götenehus har nog fallit ifrån, redan innan vi fick reda på Charlotte’s erfarenheter var vi lite tveksamma. Mest beroende på attityden hos säljaren som använde mycket tid till att racka ner på sina konkurrenter och har ännu idag inte kommit tillbaka med ett förslag…

  2. Vad spännande att följa! Kul att du skriver. Håller tummarna för att ni hittar en bra tomt.

Kommentarer inaktiverade.