Banker…

Så kan man nog säga att vi har förlikat oss med tanken att köpa en tomt och sedan då bygga något på den som man kan bo i…förhoppningsvis.

I och med att vi tillhör den kategori som inte har obegränsat med kontanta medel så måste ju en bank involveras i detta.

Så, skall man gå på den vi har nu, Skandiabanken, som vi är helt nöjda med, inte för att dom är fantastiska men dom gör ju jobbet i alla fall, eller byta, igen?

För det är ju inte bara finansiering av tomt och sedan en slutgiltig lösning för hela paketet som behövs utan också en byggkredit under tiden som vi bygger, vill inte riktigt ta det på kreditkortet eller låna alla pengar på ett bräde.

Nu verkar det ju inte som att alla banker tillhandahåller detta, Skandiabanken har ingen information på sin sida, så det kan minska möjligheterna lite. Hittills så har jag hittat det hos Swedbank, SEB, Nordea och Handelsbanken, föga förvånande dock.

I alla fall så har jag kontaktat vår nuvarande bank, inte helt duktiga på att återkoppla precis, för att se hur det skulle kunna lösas med dom.

Varför skall det vara enkelt när det kan vara svårt?